„Мис Плеймейт 2009” в новия видеоклип на Емануела и Крум

Дуетната песен на Емануела и Крум, която за първи път беше представена пред публика на финала на „Бягство към победата”, вече се сдоби с видеоклип. Режисьор е Ники Нанков, който за пореден път работи с двамата изпълнители. За реализаци

2009-07-24 11:48:31
„Мис Плеймейт 2009” в новия видеоклип на Емануела и Крум
Дуетната песен на Емануела и Крум, която за първи път беше представена пред публика на финала на „Бягство към победата”, вече се сдоби с видеоклип. Режисьор е Ники Нанков, който за пореден път работи с двамата изпълнители.

За реализацията на видеото са използвани уникални декори и много специални ефекти, един от които са тоновете вода, перфектно пресъздаващи буреносната атмосфера и поройния дъжд.

Снимките на клипа продължиха 2 нощи, като през тях Емануела и Крум трябваше да се въплътят във влюбена двойка, между която застава наистина горещата „Мис Плеймейт 2009” Златка Димитрова. Крум и Емануела се запознават с плеймейтката по време на участието си в риалити предаването на Слави Трифонов „Бягство към победата” и още тогава двамата изпълнители изявяват желанието си да снимат нашумялата напоследък бургазлийка в клипа си.
Видеото може да се похвали с известен сюжет – Крум и любовницата му (Златка Димитрова) са напът да заминат в неизвестна посока, когато претърпяват самолетна катастрофа. Двамата оцеляват, но екстремната ситуация помага на Крум да преосмисли живота и ценностите си и в крайна сметка това го тласка отново в прегръдките на бременната му приятелка (Емануела).

Песента вече успя да се наложи като тотален хит и се радва на огромен интерес от страна на почитателите. Уникалното видео можете да видите тук: Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия